Val grunnskole

Nysgjerrig på Val Grunnskole?

Val Grunnskole startet i 2019 og er en 10-årig grunnskole i vekst. Skoleåret 2024/2025 tar vi inn elever fra 1.-8. trinn. Kombinasjonen av nærhet til dyr og natur sammen med en kristen profil plasserer Val Grunnskole i en særstilling i Norge.

Skoleåret 2023/24 har vi 45 elever på 1-7. trinn. Vi er en fådelt skole, det betyr for oss at  1. trinn går for seg, mens 2.-3. trinn, 4.-5. trinn, og 6.-7. trinn går sammen. Hver tirsdag har 1.-3. trinn uteskole. Da flytter vi undervisningen til et annet aktuelt sted i nærområdet. Da foregår undervisningen i fjøset, grillhytta, fjæra eller hinderløypa.

Skolen tilbyr lunsj hver dag Les mer her.

Val grunnskole er en kristen friskole, det betyr at vi gir styrket opplæring i kristendom og den kristne kulturarven. Skolens kristne profil preger også skolehverdagen der det er naturlig, slik som morgenandakt og sang.  

Høsten 2021 flyttet vi inn i nytt skolebygg! Det nye skolebygget ligger nært naturen på høyre side av veien inn til undervisningsbygget til vgs. Innkjøring til skolen er fra Torlandsvegen, under 100 meter inn fra krysset ved fylkesveien.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med skolen om du har spørsmål. 

Ta gjerne kontakt med spørsmål på post@valskoler.no eller på telefon 74 38 90 00, og følg oss gjerne på FacebookVal grunnskole

Søk her

Velkommen til Val grunnskole!

 

 

 

Hopp rett ned til innholdet