Kurstilbud


Val FoU AS tilbyr kurs innen fiskevelferd og makroalger, så vel som skreddersydde kurs. Følgende kurs er tilgjengelige som e-læringskurs.

Kurs i makroalgedyrking

E-læringskurset «Makroalgedyrking» sikrer grunnleggende kunnskap innen makroalgedyrking der det legges vekt på hele verdikjeden fra dyrking til forretningsidé.

Kurset inneholder fagstoff med videoer, tale, bilder, oppgaver og tester. Kurset stiller ikke spesielle krav til teoretisk eller praktisk bakgrunn, men egner seg for de som har interesse for algedyrking og har en mulig idé om å tjene penger på algeproduksjon. Kurset kan deles opp, og tas når det passer og så ofte en vil. Etter bestått eksamen kan det skrives ut et kursbevis som dokumenterer kompetansen.

Val FoU og Norges Vel er ansvarlig for det faglige innholdet, mens DataPower Learning AS sørger for teknisk drift, salg og distribusjon.

Se datapowerlearning.com for påmelding.

Fiskevelferdskurs

Val FoU har i samarbeid med Sikkerhetssenteret Rørvik AS utviklet e-læringskurs for havbruksnæringen. Kurset er lovpålagt for alle som jobber med fisk i oppdrett, og dekker lov- og forskriftsfestede kompetansekrav for laksefisk. Det tilbys kurs for ansatte i matfiskproduksjon, servicebåt, brønnbåt, settefisk og slakteri.

Val FoU er ansvarlig for det faglige innholdet, mens SSR AS sørger for teknisk drift, salg og distribusjon. Se SSR.no for påmelding.

Hopp rett ned til innholdet