Søker deg som har lyst til å drive gård

Nå kan du ta del i driften av en av Trøndelags største gårder. Val søker nemlig etter fjøsmester og agronom med formell eller praktisk landbrukskompetanse.

Landbruk
Har du kompetanse på sau, og ønsker å jobbe med det i det daglige? Da kan Val være plassen for deg.

– Vi er ute etter personlig egnethet, ikke nødvendigvis formell kompetanse. Vi ser etter deg som kan litt av hvert om landbruk og gårdsdrift og som ønsker å være en del av arbeidsmiljøet her på gården, sier Jostein Namsvatn, avdelingsleder landbruk ved Val videregående skole.

Sau, storfe og jord

Nå søker vi etter fjøsmester og agronom. Akkurat hvilke ansvarsoppgaver som inkluderes i stillingene avgjøres i samråd med de som tilbys stillingene.

– Det er tre hovedområder vi ønsker kompetanse på: Sau, storfe og jord. Ansvarsområdene vil variere litt etter hva man er interessert i og hva man kan. Sammensetningen på hvem som kan hva vil variere, og derfor ønsker vi å gå ut bredt for å se hvem som kan tenke seg å jobbe sammen med oss. Her kan du selv være med å forme egen arbeidshverdag og ansvarsområder, forteller han.

Med andre blir disse to stillingene sett litt i sammenheng, slik at helheten blir det Val har behov for.

– Vi trenger noen som går godt inn i miljøet og som har kompetanse innen landbruk, gjennom utdanning eller erfaring. Du trenger ingen pedagogisk bakgrunn, men må ha lyst til å være med på å gjennomføre praksisøkter sammen med elever og lærere.

Avdelingsleder Jostein Namsvatn søker etter deg som er interessert i å være med på å drive gårdsdriften på Val.

To ledige stillinger
Den som ansettes som fjøsmester får hovedansvar for daglig planlegging og drift av kjøtt- og melkeproduksjonen. Den som tilsettes er en del av landbruksteamet, som sammen må løse oppgavene på gården. Det vil si å delta i vaktordningen i fjøset og bidra ute i onner og ellers der det er naturlig gjennom året.

Til stillingen som agronom ønsker vi noen med variert erfaring innen landbruk og gårdsdrift som deltar i daglig drift av gården, gjerne med kompetanse innen småfe og jordbruk.

– Essensen her er at vi søker en helhet av kompetanse til disse to stillingene, og at vi ønsker å tilrettelegge ansvarsområder basert på den kompetansen kandidatene har. Vi lover at du kommer til et faglig og sosialt godt miljø hvor det er mange muligheter for utvikling, forklarer Namsvatn.

Les mer og søk på stillingene her:

Gårdsarbeider – agronom (vikariat)

Fjøsmester ku

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Telegram
Hopp rett ned til innholdet