Ledige stillinger

Miljøarbeidere – ettåringer

For skoleåret 2022/2023 søker vi etter to til tre miljøarbeidere på «ettåringsvilkår», som kan støtte miljøarbeidet for elevene.
Arbeidet består i å legge til rette for aktiviteter, turer, delta i det kristne arbeidet, holde kontakt med enkeltelever, noen praktiske oppgaver i forbindelse med internatdriften og mye annet spennende.

Les mer »

Fjøsmester storfe

Vi søker en kandidat som har erfaring og interesse for landbruk. Du har gjerne høyere landbruksutdannelse, men fagskole eller agronom er like aktuelt.
Hovedoppgaven er å ha ansvaret for daglig planlegging og drift av kjøtt- og melkeproduksjonen.

Les mer »
For skoleåret 2022/2023 søker vi etter to til tre miljøarbeidere på «ettåringsvilkår», som kan støtte miljøarbeidet for elevene. Arbeidet består i å legge til rette for aktiviteter, turer, delta i det kristne arbeidet, holde kontakt med enkeltelever, noen praktiske oppgaver i forbindelse med internatdriften og mye annet spennende.
Stillingen består i å undervise i norsk på Vg2. Norskundervisningen utgjør 60 %. Det kan legges til rette med andre fag eller oppgaver inntil 100 % stilling.
Vi søker en kandidat som har erfaring og interesse for landbruk. Du har gjerne høyere landbruksutdannelse, men fagskole eller agronom er like aktuelt. Hovedoppgaven er å ha ansvaret for daglig planlegging og drift av kjøtt- og melkeproduksjonen.
Har du lyst å være med på noe meningsfylt og spennende, så er kanskje dette noe for deg, og noen venner av deg 🙂 Trykk på overskriften for å lese mer om stillingene!